The Boneyard Net

Records for 2020-06-17, 22:00 PDT

Tonight's Questions and Answers:

1) A tennis game with one player on each side is called?
   a) A Tennis Match
   b) A Singles Match****
   c) A Doubles Match

2) The Heisman Trophy is presented in which sport?
   a) Baseball
   b) Basketball
   c) Football****

3) The fear of being in a commitment or getting married is known as what?
   a) Gamophobia****
   b) Arachnophobia
   c) Claustrophobia

4) What food is Hummus made from?
   a) Chickpeas****
   b) Cauliflower
   c) Potatoes


Speed round: 

1) What natural phenomena are measured by the Richter scale?
   Answer: Earthquakes - walter

2) What kind of tree do acorns grow on?
   Answer: Oak - no one
      FACT: The acorn is actually the fruit of the Oak tree and they begin showing up after the tree is 20 years old.

3) Who won American Idol season one?
   Answer: Kelly Clarkson - no one

4) Who has more hair follicles, blondes or brunettes?
   Answer: Blondes - Dave

5) Are Santa's reindeer male or female?
   Answer: Female - no one
      FACT: Why? Generally speaking only female reindeer are antlered, which would imply all of Santa's own are female.

6) Which videogame holds the record for having the highest budget ever to produce?
   Answer: Grand Theft Auto V - Dave
      FACT: As of 2019 - With an estimated budget of $256 million, "Grand Theft Auto V" cost more to make than many major motion films.

7) What is the world's largest active volcano?
   Answer: Mauna Loa - no one
      FACT: Mauna Loa is located in Hawaii and is one of the five volcanoes that forms the island. The last time Mauna Loa erupted was April 15, 1984.

8) When did the Cold War officially end?
   Answer: 1989 - no one

9) A decade is made up of how many years?
   Answer: 10 - dave

10) In what year did World War II end?
   Answer: 1945 - Jim

11) What is the most spoken language in the world?
   Answer: Chinese - Walter

12) What is the name of the world's highest uninterrupted waterfall and in what country is it located?
   Answer: Angel Falls in Venezuela - no one

13) In 1985, A North Atlantic expedition led by Robert Ballard discovered the wreck of what famous ship 73 years after it sank?
   Answer: The Titanic - Dave

14) Which country banned "The Simpsons" in 2006?
   Answer: China - Trucker

15) Tacos are an increasingly-popular fast food that originated in which country?
   Answer: Mexico - Jim
      FACT: Tacos are the most-popular food import from Mexico into the neighboring United States

BONUS: What is the first rule of Fight Club?
   Answer: Never talk about fight club - no one

Check-ins / Answers:

(Y=Checked in, E=Early Check in, L = Late Check in)

PNR710 - Lillian - (E)

PNR-1005 - Kevin - (E)

PNR433 - Spaceman - (Y) - Net Controller

PNR-1006 - Dawn - (Y) - BBAC

PNR4552 - Dave - (Y) - BCAA

V01RV - Jim - (Y) - --AA

PNR928 - Walter - (Y) - BCAA

PNR555 - Trucker - (Y) - BABA

PNR113 - Patrick - (L)

VE3ABZ - AJ - (L)